Mijn verhaal

 

Mijn naam is Marsha Aarts ik ben creatief kleur coach en het gezicht van Sweetwitch. Sweetwitch staat voor mij, het is eigelijk mijn tweede naam. Een lieve heks die vrouwen en kinderen ondersteunt in hun leven. Die als missie heeft om vrouwen en kinderen positief in het leven te zetten en daardoor hun droomleven vorm kunnen geven. Ik heb zelf ervaren hoe mooi het leven kan zijn, maar ook zijn moeilijke momenten heeft. En juist door die momenten kun je de mooie dingen in het leven meer waarderen. Ik ben hooggevoelig en ben daar pas later in mijn leven achter gekomen. Toen ik begreep dat ik de gevoelens die ik voelde niet altijd die van mijzelf zijn kon ik ze beter plaatsen en kwamen ze minder hard binnen. Ik heb er mee leren omgaan en de voordelen van deze hooggevoeligheid gebruik ik nu in mijn werk als coach.

Lange tijd heb ik geleefd volgens de regels van de “maatschappij” omdat ik dacht dat ik dan gelukkig zou worden. Maar heb inmiddels ervaren dat als je vanuit jezelf werkt en leeft, je eigen gevoel volgt je veel gelukkiger bent en veel verder komt! Ik heb ontdekt dat de weg naar je droomleven bestaat uit verschillende puzzelstukjes of stappen. En deze puzzelstukjes wil ik met jullie delen.

Sommige stukjes kan ik jou in ondersteunen en coachen. Zo gebruik ik als creatief kleur coach, creativiteit en kleur om je inzicht te geven in jezelf. Inzichten die al in jouw zitten maar die vaak over het hoofd worden gezien omdat we teveel in ons hoofd zitten en kijken naar hoe het moet volgens de “regeltjes”. Ik kan jou helpen om te ontspannen met gebruik van onder andere kleur, kleurmeditaties, creatieve mindfulness. En te leren genieten van deze weg, want het gaat niet om het eindpunt maar om de reis die je maakt!

Maar ik kan je ook leren op een andere manier naar het leven te kijken. Creatieve manieren om met het leven om te gaan. Hierbij gebruik ik naast creativiteit en kleur ook de wet van aantrekkingskracht. Ik heb ervaren dat alles energie is en als wij leren om positief in het leven te staan dat wij dan ook positieve energie terug krijgen. Lange tijd heb ik dit zelf als zweverig ervaren tot dat ik het stuk van Tijn Touber las waarin hij het uitlegt aan de hand van allerlei wetenschappelijke onderzoeken. Zoals het stuk zegt heeft het mijn leven ook veranderd. Hier kun je dit lezen als jezelf geïnteresseerd bent, Tijn Touber de onwaarschijnlijke beloften van het point zero field ode..

Al de puzzelstukjes die ik heb geleerd, ervaring in heb of nog steeds tegen kom. Al deze stukjes, stappen wil ik met je delen. Omdat ik je graag wil helpen met de stappen naar jouw droomleven. Ik deel deze verschillende stukjes in mijn blogs, over dingen die ik heb ervaren of zelf ben tegen gekomen. Ik kan ze met je delen als coach in een persoonlijk creatief kleur advies, waarin ik jouw inzichten kan geven over jezelf en de eerste stappen op weg. Ik geef workshops waarin ik je stukjes kan laten ervaren en inzicht kan geven. En ook geef ik cursussen om je langere tijd te begeleiden bij jouw stappen en waarin ik meerdere puzzelstukjes aan bied!

Ik hoop je zo te kunnen coachen en inspireren, zoals ik gecoacht en geïnspireerd wordt door verschillende mensen die mij ook weer puzzelstukjes geven of hebben gegeven in mijn reis naar mijn droomleven. Zoals Suzanne Groenstege die mij ondersteunt als intuïtief business coach en mij heeft leren kijken naar mijn intuïtieve kwaliteiten die ik kan inzetten om mensen te helpen. Maartje Koper die mij veel heeft geleerd over de wet van aantrekkingskracht op een duidelijke praktische manier. Simone Levie die mij geleerd heeft om met je hart te werken en die ervoor zorgt dat ik binnenkort een eerste online cursus ga aanbieden. Ook Dolly Heuveling is een inspiratie bron voor mij met haar rustige meditaties en haar mooie inzicht kaarten en ik zou haar nog graag als coach toevoegen op mijn lijstje.

Daarnaast werk ik ook graag samen met andere en wordt ik door hen ook weer geïnspireerd. Zo werk ik veel samen met Simone van Groning Brockhuis van Feel Your Mind door wie ik kennis heb gemaakt met mindfulness en ze heeft me ook geïnspireerd om mijn creativiteit op een andere manier in te zetten. Een manier waarop ik mijn behoefte aan meer diepte in mijn werk heb kunnen realiseren. Caroline Muller Menger van Kralalien en Colourful Creativity die inspirerend is op het gebied van creativiteit en met wie ik ook samen workshops geef.  Marieke Oosterveen die inspireert op het gebied van verbinding van mensen, kinderen en de natuur en met wie wij prachtige dagen organiseren in Atelier Buitengewoon een prachtige locatie in de Twentse natuur.

En ook word ik geïnspireerd door mijn gezin. Mijn vriend Roy waarvan ik dingen leer bekijken op een andere manier en met wie ik samen groei. Wij hebben samen een prachtig samengesteld gezin van 5 kinderen. Onze kinderen die spiegels voor mijzelf kunnen zijn zowel mijn eigen jongens als mijn bonus dochter en zoon. Deze tieners leren mij ook creatief met het leven om te gaan. En ik merk dat als wij goed in ons vel zitten, zij goed in hun vel zitten. Ik ben trots op mijn gezin hoe ze gegroeid zijn en hoe ze zich ontwikkelen.

Wij wonen aan de rand van Enschede, hier ben ik al meer dan 20 jaar geleden vanuit Friesland terecht gekomen en ik woon hier zeer graag, ik houd van de Twentse natuur. We wonen op het allermooiste pleintje van de buurt vlak aan de rand van de mooie Twentse Natuur.

Van een depressieve puber in Friesland ben ik nu uitgegroeid tot een volwassen vrouw in Twente, coach die door haar klanten wordt ervaren als een positieve stuiterbal die zeer enthousiast dingen kan overbrengen en daarna toch de rust in de groep kan terug brengen. Als empathisch, geduldig,positief,creatief, kleurrijk zowel in echte kleuren als in persoonlijkheid. Als gewoon een mooi mens, passievol en gedreven.

Dit is mijn verhaal. Als jij ik jou kan helpen, inspireren bij jouw verhaal bij jouw stappen en puzzelstukjes dan kun je me altijd bereiken via info@sweetwitch.nl of via een privé berichtje op mijn facebook pagina.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial