Kleur en creeer magisch je eigen toekomst!

30 daagse visualisatie cursus

Wat als jij je eigen dromen en verlangens in je leven kunt aantrekken?

Wat als jij je eigen toekomst kunt inkleuren en creëren?

Hoe zou het zijn als jij je eigen dromen en verlangens in je leven kunt visualiseren?

Op 1 februari begin ik met een groep mensen 30 dagen te visualiseren hoe zij hun eigen toekomst willen inkleuren en creëren. Zie jij het al voor je, hoe jij woont in jouw droomhuis. Of dat je samen bent met de liefde van je leven. Zie jij het voor je dat jij die baan of dat bedrijf hebt, precies dat wat jou past. Kan je het voor je zien, kun jij daar een plaatje en beeld van maken in je hoofd?

Misschien zeg je nu, dat is dagdromen dat is niet echt. Maar wist je dat sporters elke keer voor een wedstrijd visualiseren hoe zij de wedstrijd in gaan en hoe ze scoren of winnen. Wetenschappers hebben zelfs ontdekt dat deze visualisaties de zelfde stoffen in onze hersens veroorzaken als wanneer je het daadwerkelijk doet of leeft. Wij kunnen dus bewust onze hersens beïnvloeden. En door te visualiseren kun je ook bewust deze dromen en verlangens steeds meer in je leven aan trekken.

Een heel eenvoudig voorbeeld is: “Stel jij je voor dat je een sinaasappel aan het eten bent. Je snijdt deze oranje sinaasappel in stukje en daarna neem je daar een hap van. Het sap loopt langs je mond en kin.” Had je ook het gevoel dat je echt een sinaasappel aan het eten was? Liep het water al in je mond? Dit is een goede manier om te zien, hoe makkelijk wij onze hersenen kunnen beïnvloeden en de reactie van ons lichaam.

In de cursus 30 daagse visualisatie cursus “Kleur en creëer magisch je toekomst in” gaan we 30 dagen lang in een besloten Facebook groep visualiseren hoe jij je eigen toekomst wil inkleuren. We gebruiken daarvoor woord, beeld en kleur. Ik ga je leren welke kleuren je kunt gebruiken om aan te trekken wat jij graag wilt. Zo kun je meer liefde aantrekken in je leven, overvloed of energie en nog veel meer.

Door 30 dagen te visualiseren zal je zien dat er al heel veel gaat veranderen in je leven en dat er al heel wat in beweging wordt gezet, jouw kant op!

Deze cursus zal heel veel waarde voor jouw opleveren en normaal kost dit gauw 195,- euro of meer, maar ik bied dit nu aan voor 47,- euro als kennismaking van deze mooie techniek.

Wil jij graag veranderingen in jouw leven visualiseren. De liefde van je leven aantrekken, jouw droombaan of overvloed. Doe dan mee en leer hoe jij deze techniek kunt toepassen.Geef je op via onderstaande link of mail info@sweetwitch.nl voor meer informatie.

Meld je hier aan voor de 30 daagse visualisatie cursus ” Kleur en creëer magisch je toekomst in!”

Deze cursus wordt ook aangeboden als bonus voor het jaartraject “ Leer vertrouwen op je natuurlijke flow”. Voor dit jaartraject kun jij je nog aanmelden tot 1 februari! Voor meer informatie:
http://sweetwitch.nl/leer-vertrouwen-op-je-natuurlijke-flow/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial