Ontdek de unieke kleuren van jou hart en laat ze stralen!

Ontdek de unieke kleuren van jouw hart en laat ze stralen!

 

Ben jij die vrouw die al jaren voor zichzelf wil beginnen, maar moeite heeft om te vinden wat haar unieke waarde is? Voel jij je onzeker over wat je kunt aanbieden en waarmee jij je geld kunt verdienen? Door jouw behoefte aan erkenning en waardering van de ander durf je de sprong niet te wagen? (wat zullen ze er wel niet van zeggen.) Belemmert jouw onzekerheid over wie je bent en wat je kunt jou in het maken van dappere keuzes? Biedt de zekerheid van jouw huidige baan jouw comfort en veiligheid en vind je het spannend om te ontdekken wat er gebeurd als je dat loslaat?

 • Stel je voor dat jij precies wist wat jouw unieke waarde is, welke kleuren jij mag laten zien!
 • Stel je voor dat jij precies weet wat jij kunt aanbieden en waarmee jij makkelijk geld kunt verdienen!
 • Hoe zou het voelen als jij de waardering niet haalt van een ander, maar vanuit jou eigen bron!
 • Stel je voor dat jij je zekerder voelt in de stappen die jij kunt zetten!

Jaren was ik zoekende, zoekende naar wat mijn pad was en wat ik in het leven wilde bereiken.

Maar ik maakte keuzes, die niet dicht bij mijzelf lagen.

Zo ben ik erg creatief en als jonge vrouw getwijfeld tussen commerciële economie en de kunstacademie.

Dit omdat ik dacht dat ik met commerciële economie een goede baan zou krijgen.

Maar dit was niet een keuze die dicht bij mijn hart lag. Het was een keuze die ik maakte met mijn hoofd en omdat anderen dat van me verwachtte.En wat denk je? Jaren later las ik dat mensen die de kunstacademie deden, veel kansen hadden op de arbeidsmarkt.

Het Universum steunt je altijd in alle keuzes die je maakt en die resoneren met je werkelijke verlangens! Toen ik steeds meer ging doen wat echt dicht bij mij lag, werden de stappen die ik zou nemen steeds duidelijker. En brachten ze mij op weg naar mijn passie!

Want de weg naar jouw passie, begint bij een enkele stap! En daarbij wil ik jou helpen!

In dit speciale coachings traject voor de creatieve ondernemende vrouw, ga ik jou helpen met:

 • Duidelijk beeld hebben van wat jou passie is en wat jij graag wilt delen met de wereld!
 • Wat jouw kracht is!
 • Hoe je vanuit een positieve creatieve flow in de actie kunt komen en stappen kunt maken!
 • Hoe je voorbij blokkades kunt komen!
 • Welke kleuren jou kunnen laten schitteren en helpen bij onder andere zelfvertrouwen, zichtbaarheid, overvloed en daadkracht.

Je ontvangt hiervoor:

 • 1 op 1 coach sessie, waar we gaan kijken wat jouw unieke kleuren en waarde is ( kan zowel via skype als life)
 • De online cursus: Ontdek de unieke kleuren van jouw hart en laat ze stralen! En krijg 5 weken lang, elke week een nieuwe opdracht!
 • 5, 1 op 1 skype sessies van een half uur, om in de actie modus te blijven!

Dit 1 op 1 coachingspakket kost normaal wel 477,- euro of meer, maar nu bied ik deze aan voor de speciale prijs aan een select groepje van 8 mensen voor 377,- euro.

Wil jij meer weten over dit unieke aanbod, stuur mij dan een berichtje via info@sweetwitch.nl

 

 

 

 

 

 

Marsha onderscheid zich van andere coaches, doordat ze je zintuigen prikkelt met een zeer uitgebreide toolbox van tekens en kleur! De inzichten die zij naar mij terug vertaalde, via mijn tekening zijn mij ontzettend bijgebleven en gebruik ik nog steeds als constante reminder, als focuspunt!

Lilian van Dalen

Je kleurenanalyse vind ik heel waardevol, het geeft inzicht in waar ik sta. Ook vind ik het erg mooi om te zien hoe jij het vertaald (nu zo in de mail en tijdens ons gesprek) naar mij. Naast inzicht geeft het daarbij ook richting. Plus voor mij is het ook weer een bevestiging dat ik mag/kan luisteren naar mijn gevoel. Als ik behoefte heb aan, in dit geval een kleur, is dat niet voor niets en kan ik daar gevolg aan geven.

Anoniem

Bedankt voor het bachbloesem advies in combinatie met de kleuren. Is het normaal dat je het snel merkt.
Ik merk nu al dat ik meer ga doen, meer energie, fiets sneller, pak sinds gisteren weer dingen aan.
Ik ken mezelf weer. Bedankt. Nu gaan de kleuren ook merkbaar hun werk doen!

 

Anoniem

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial