Ontdek de kleuren van je hart!

 

1 op 1 VIP coach sessie.

Ben jij die creatieve ondernemende vrouw vol met mooie ideeën, maar niet weet hoe ze deze in de wereld kan zetten?                      Ben jij die passievolle vrouw, maar niet weet hoe zij deze passie een plek kan geven in life or bizz?                                                      Ben jij die vrouw die helder wil hebben welke talenten zij kan aanspreken om in de wereld te zetten?

Heel lang was ik zoekende naar mijn pad in het leven. Was geïnteresseerd in vele dingen, maar wist niet wat ik nu echt graag wilde doen. Door gebruik van kleuren, tekens en mijn intuïtie kreeg ik steeds meer inzicht in mijn leven. Inzicht in wat ik graag wilde waar ik naar verlangde en ook inzicht in de blokkades die me tegen hielden. Steeds meer lieten de kleuren en tekens mij zien hoe ik kon vertrouwen op mijn gevoel en wezen ze mijn weg naar welke stappen ik kon nemen. Ze ondersteunde mij bij het doorzetten van mijn idealen.

Tijdens een 1 op 1 coach sessie gaan we kijken naar de kleuren en tekens van jouw hart!:

 

Wil jij ook meer inzicht hebben in de dromen en verlangens die in jouw hart verborgen liggen? Als je beter weet wat jouw dromen en verlangens zijn, zijn ze een stap dichterbij om te bereiken. Geef aandacht aan je dromen en verlangens en je zult ze manifesteren!

Wil jij deze sessie graag ervaren?

De 1 op 1 coachsessie is gedurende een dagdeel. ” Ontdek de kleuren en tekens van je hart”  Deze vind plaats in het workshop atelier van Sweetwitch, maar we gaan ook een wandeling maken in de natuur en ontdekken welke tekens op jou pad te vinden zijn! Kosten hiervoor zijn 197,-

Ben jij lid van de Creatieve Flow Community, ontvang dan 10%  korting! Nog geen lid? Via deze link kun je lid worden! http://sweetwitch.nl/creatieveflow/

Ja ik wil graag een 1 op 1 coach sessie bij Sweetwitch om de kleuren in mijn hart te ontdekken!

Pasgeleden was ik bij Marsha voor een middag vol kleur, intuïtie, natuur, creativiteit en inzichten.
Een gecombineerde coachingsvorm die ik bijzonder vond om te ervaren. Elk onderdeel gaf me inzichten. Vooral de natuurwandeling waarbij we van alles tegenkwamen heeft veel inzichten opgeleverd en ook een gevoel van doen op een nieuwe manier, dat wat ik graag wil. Tenslotte heb ik een intuïtief schilderij gemaakt wat zo mooi de overvloed in mij verankerd heeft. Heel fijn om dit anker ook mee naar huis te kunnen nemen. Dank je wel Marsha voor deze fijne middag.

Wendy

Afgelopen vrijdag heb ik een coachingssessie gehad bij Marsha. Wat een mooie, bijzondere en rake ervaring. Hoe door creatief bezig te zijn, dingetjes op zijn plek vallen. Mijn zoektocht naar balans, het volgen van mijn dromen. Hoe ik meer mijn eigen weg mag kiezen en dit in mijn eigen tempo mag doen. Dit kwam ook weer naar voren tijdens de wandeling die we maakten. Het heeft mij rust gebracht maar ook een stukje durf om verder te gaan. Dankjewel daarvoor!

Sandra

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial